ANNONCE

Familie efterlyser mand midt i Vild med Dans

16. september 2020 14:06 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Efterlysningen blev bragt i en reklame.

Familie efterlyser mand midt i Vild med Dans
Carol Baskin deltager i den seneste udgave af Dancing with the Stars, USA's svar på Vild med Dans. Foto: ABC/Backgrid UK/Scanpix

Da Dancing with the Stars, USA’s udgave af Vild med Dans, løb over skærmen mandag aften, blev der i en reklamepause sendt et råb om hjælp ud til seere i dele af Florida.

Årsagen er, at en af deltagerne i årets udgave af Dancing with the Stars hedder Carole Baskin, og faste læsere, eller Netflix-abonnenter, genkender nok navnet.

Carole Baskin blev verdenskendt, da Netflix-dokumentaren Tiger Ting blev sendt og skabte omtale af sagen om Don Lewis, Baskins forhenværende ægtemand, der forsvandt i 1997.

Dokumentarserien 48 Hours har for nyligt bragt en dokumentar om Don Lewis og i den forbindelse talt med Gladys Lewis Cross, der var gift med Don Lewis før Carole Baskin samt dennes døtre.

Mens Carole Baskin selv igen og igen har gjort det klart, at hun intet havde at gøre med Don Lewis’ forsvinden, så er andre af hans efterladte altså af en anden mening, og det er formentlig derfor, Gladys Lewis Cross, døtrene, familiens advokat og Don Lewis’ tidlgiere assistent medvirkede i den reklame, der blev sendt under Dancing with the Stars-udsendelsen mandag aften.

Hvem ved noget?

I reklamen opfordres alle, der kan bidrage til, at mysteriet om Don Lewis bliver opklaret, til at melde sig.

– Don Lewis forsvandt på mystisk vis i 1997. Hans familie fortjener svar. De fortjener retfærdighed. Ved du, hvem der stod bag, eller om Carole Baskin var involveret?, lyder det i reklamen.

– Nogen ved noget. Vi har brug for hjælp. Vi har brug for hjælp til at opklare sagen, siger John M. Phillips, advokat for familien, i en anden offentliggjort video, ifølge CBS News.

CBS News skriver, at familien har igangsat en uafhængig undersøgelse af Don Lewis’ forsvinden. Lokalt politi arbejder allerede med sagen, men herfra har det tidligere forlydt, at man ingen mistænkte har i kikkerten.

Don Lewis blev officielt erklæret død i 2002. Politiet har tidligere gjort det klart, at intet peger på, at Carole Baskin har noget at gøre med Don Lewis’ forsvinden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu