Familie får biler ødelagt efter bestilt fartkontrol

13. november 2017 22:07 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har en klar teori om, hvorfor familien nu to gange har været udsat for hærværk.

En familie fik ødelagt flere biler - formentlig på grund af, den havde givet lov til, at politiet foretog kontrol i deres indkørsel. Video: Local Eyes.

En familie på en vej er nu for anden gang på få uger blevet terroriseret. Der er en helt klar teori om hvorfor.

Familien på Gillelejevej i Esbønderup fik i oktober et knap 100 meter langt plankeværk overmalet med skældsord. Natten til lørdag er tre biler blevet overhældt med maling, ligesom der er lavet dybe ridser i dem. Derudover er alle dæk stukket i stykker.

Det skriver Netavisen Gribskov.

Politiet arbejder udfra en indlysende teori om at gerningsmanden til hærværket mod plankeværket samt lørdagens vandalisering af bilerne, skal findes blandt de bilister som har fået en hilsen fra fotovognen på stedet.

(Se mere video hos Local Eyes).

Familien på Gillelejevej gav nemlig Nordsjællands Politi lov til at foretage fartkontroller fra deres indkørsel.

Mange snuppet i kontrol

Netavisen Gribskov skriver, at mange blister er blevet knaldet for hastigheder langt over 100 km/t, på trods af den skiltede hastighed på 80 km/t. Der er også en pæn gruppe af bilister som har fået betinget frakendelse af kørekortet ved at køre over 124 km/t på vejen, mens der er uddelt klip i massevis ved hastigheder over 104 km/t. Der er som maksimum målt en bilist med 161 km/t på vejen, og det giver en ubetinget frakendelse.

Klar teori

Politiet arbejder udfra en indlysende teori om at gerningsmanden til hærværket mod plankeværket samt nattens vandlisering af bilerne, skal findes blandt de bilister som har fået en hilsen fra fotovognen på stedet.

Beboerne opdagede ved 4-tiden at der foregik noget udenfor, men inden de nåede ud af huset havde gerningsmanden taget benene på nakken og var flygtet fra stedet.

– Vi ved at gerningsmanden flugtbil har holdt i vejkanten ved krydset Sodemarksvej – Gillelejevej siger vagtchef for Nordsjællands Politi, David Borchersen, til Netavisen Gribskov.

Måske snuppet på film

Udover at ødelægge bilerne, så har gerningsmanden også smadret et overvågningskamera som sad i carporten.

Der er dog stadig mulighed for at få billeder frem af gerningsmanden; der var nemlig endnu et kamera på grunden. Det og eventuelle billeder undersøges nu af politiet.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, yngre, iført mørkt tøj og han var iført en ligeledes mørk hættetrøje.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu