ANNONCE

Familie finder seks millioner i vejkanten

21. maj 2020 22:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu prøver postvæsenet at finde ud af, hvem der savner pengene.

Familie finder seks millioner i vejkanten
Det er uvist, hvorfra pengene stammer. Genrefoto.

Politiet i Virginia, USA, prøver for tiden at finde ud af, hvem der savner 6 millioner kroner (godt 1 million dollars), efter at en familie tilfældigt fandt de mange penge i weekenden. Det skriver CNN.

Familien Schantz var egentlig bare ude og køre en tur, da føreren af familiebilen ikke nåede at undvige en stor pose, der lignede skrald, der lå midt på vejen.

– De kørte over posen, og de valgte at stoppe og tage den med istedet for at lade den ligge, siger Scott Moser fra det lokale politi til CNN.

På den måde ville familien sikre sig, at andre bilister slap for at skulle køre slalom på vejen, og da de var sikre på, at der var tale om en pose med skrald, røg den op på ladet af den truck, familien kørte i.

På turen videre fandt familien endnu en lignende pose, der lå i vejkanten, og den tog de også med sig, med henblik på at smide skraldet ud.

Poser fyldt med penge

Da de kom hjem fra deres køretur, kiggede de i poserne for at se, hvad det var for noget affald, de havde fundet, og først troede de, at der var tale om post, hvilket ikke helt var tilfældet.

Poserne viste sig derimod at indeholde store mængder kontanter, næsten 1 million dollars, eller omkring 6 millioner danske kroner, og familien valgte nu at kontakte politiet.

Politiet undersøgte sagen, og fandt blandt andet ud af, at pengene lå i poser med skriften “pengeboks”. Det amerikanske postvæsen prøver nu at finde ud af, hvem det er, der har mistet de mange penge.

Familien får fra politiets side ros for at gøre, som de gjorde.

– Jeg er sikker på, at det har været en svær beslutning. Vi snakker om næsten 1 million dollars i kontanter, men de gjorde det rigtige, siger Scott Moser til CNN.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu