ANNONCE

Familie iværksætter egen Joey-eftersøgning

9. august 2012 11:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Familie iværksætter egen Joey-eftersøgning
Billede mangler

Familien til den forsvundne Joey Ravn tager nu sagen i egen hånd for at finde den 19-årige dansker, der blev væk efter en vandretur til Allak-toppen i det nordlige Sverige.
– Vi rejser hen, hvor Joey sidst blev set, og vi skal tale med kommandochefen i Norrbotten (det lokale svenske politi, red.) for at få koordinaterne over, hvor svensk politi har søgt, så vi selv kan lede, siger Kasper til det norske medie Nordlys.
Han er Joey Ravns søsters forlovede og ønsker ifølge norske NRK ikke at få sit efternavn ud i offentligheden.
Det danske politi har tidligere været i kontakt med både svensk og norsk politi, fordi man mener, at danskeren, der forsvandt den 25. juli, kan have krydset grænsen.
Indtil videre har Norge dog afslået at påbegynde en eftersøgning.
– Vi håber, at han er i live i Norge. At han er gået langs en af de store søer ved Allak-fjeldet og er gået i den helt forkerte retning.
– Er det tilfældet, har vi ingen tid at spilde. Politiet i Norge gør ikke noget, før de får besked fra svensk politi om at gøre noget. Svensk politi har ikke noget at gå efter, så det er en meget svær situation, siger Kasper.
Ifølge Kasper har familien selv et eftersøgningsmandskab.
– Vi har en stor gruppe folk i Danmark, som vil komme op og lede efter Joey. Når vi får koordinaterne, så kommer de, siger han og fortsætter:
– Finder vi et spor, vil norsk politi gå i gang med at lede efter Joey. Det er, hvad vi håber på, siger han.
Ritzau var onsdag i kontakt med Frank Andreassen, operationsleder ved det lokale norske Midtre Hålogaland politidistrikt. Han fortalte, at de endnu ikke har oplysninger, som har fået dem til at overveje at optage en eftersøgning.
– Vi håber og tror, at han er i live, og vi håber på hjælp fra norsk side, siger Kasper til Nordlys.
/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu