Familie på fire udsat for groft hjemmerøveri med kniv

1. marts 2013 05:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Familie på fire udsat for groft hjemmerøveri med kniv
Foto: Colourbox.

I nat klokken 2.06 modtog Fyns Politi en anmeldelse fra en 28-årig kvinde om et igangværende hjemmerøveri på hendes og mandens landejendom på Lerbjergvej i Middelfart, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

 

Kort forinden var familien – mor, far og to sønner på henholdsvis tre og fem år – blevet vækket af lyden fra en rude, der blev knust i stueetagen.

Mens moren og børnene lå og sov på første sal, befandt den 44-årige far sig netop i stueetagen. Her konstaterede han, at køkkenvinduet var knust og blev straks derefter overmandet af tre maskerede gerningsmænd, som havde tiltvunget sig adgang til ejendommen.

Den 44-årige blev truet med en kniv, som en af gerningsmændene holdt op for mandens hals, og tvunget rundt i både kælderen og stueetagen og på første sal.

Gerningsmændene ville vide, hvor han havde penge gemt og gennemrodede skuffer og skabe. Undervejs fandt de et endnu ikke opgjort kontantbeløb samt et dankort, oplyser Fyns Politi.

Manden blev efterladt i kælderen, hvorefter gerningsmændene forlod ejendommen.

Efterfølgende hørtes en bil køre fra stedet i ukendt retning.

Den 28-årige kvinde gemte sig under hele episoden med de to sønner i et loftrum over første sal og blev på intet tidspunkt under røveriet konfronteret med gerningsmændene.

Alle tre gerningsmænd beskrives ifølge politiet som yngre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk, almindelig af bygning, iført mørkt tøj, maskerede ansigter med »bandana-tørklæde« og jakke med hætte over hovedet. De talte dansk med københavns/arabisk accent.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om flugtkøretøjet.

Politiets teknikere foretager i øjeblikket tekniske undersøgelser på og omkring ejendommen.

Familien er efter røveriet stærkt chokeret over hændelsen, men har ikke lidt fysisk skade.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu