ANNONCE

Fan følte sig afvist: Stikker idol over 20 gange

24. maj 2016 14:15 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Den japanske J-Pop sangerinde Mayu Tomita er i kritisk tilstand, efter en fan trak en kniv og stak hende mere end 20 gange.

Den japanske popstjerne Mayu Tomita kæmper for sit liv, efter hun blev stukket ned ved et event. Knivstikkeriet skete tilsyneladende, fordi en fan var blevet vred over, at Mayu Tomita havde returneret en gave fra ham.

Den 20-årige Mayu Tomita ligger stadig i koma, efter hun blev stukket cirka 20 gange i halsen og brystet lørdag.

Tomohiro Iwazaki, 27, er blevet anholdt, efter vidner fortalte, at det var ham, der angreb Tomita med en kniv ved 17-tiden lørdag. Han har tilstået knivstikkeriet.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at Tomita havde en stalker. De fortæller til Japan Times, at hun tidligere denne måned var blevet kontaktet mange gange af en mand ved navn Iwazaki. han havde sendt hende utallige beskeder via hendes blog og Twitter.

Manglede forklaring på returneret gave

Ifølge politiet sagde Iwazaki, at han stak Tomita ned, fordi hun havde returneret en gave, han havde sendt til hende – og hun havde ikke forklaret tydeligt nok hvorfor.

– Jeg overfaldt hende ved stationen og spurgte hende (om gaven). Jeg mistede besindelsen og stak hende mange gange, fordi hun ikke gav et klart svar, skulle Iwazaki have sagt.

Politiet blev tilkaldt af et vidne, og da de kom til stedet, fandt de en blodig springkniv med et 8,2 centimeter langt blad. Iwazaki stod i nærheden og tilstod altså at stå bag angrebet. Politiet planlægger ifølge Japan Times at anholde ham under mistanke for forsøg på mord.

Japan Times’ kilder fortæller, at Iwazaki skal have sendt et ur til Mayu Tomita engang i januar eller februar, men hun har så sendt det tilbage i april.

– Jeg vil aldrig glemme, at du så ned på mig, står der i en besked fra den 22. februar.

– Det ville være radikalt at dræbe en, fordi (man var blevet) afvist af en pige, står der i en anden besked fra den 15. marts.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu