ANNONCE

Fandt kammerat død: Nu er han sigtet for drab

24. januar 2021 10:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den 41-årige mand, der fandt sin kammerat død i en lejlighed er tidligt søndag morgen blevet fremstillet i grundlovsforhør

ed0000

Østjyllands Politi oplyser søndag formiddag, at en 41-årig mand tidligt søndag morgen er blevet fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drab på en 53-årig mand.

Den 41-årige er identisk med den mand, der lørdag fandt sin 53-årige kammerat død i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

– Den foreløbige efterforskning i sagen har bekræftet os i mistanken om, at den 53-årige mand er blevet dræbt, formentlig som følge af stump vold, og vi mener, der er begrundet mistanke om, at den 41-årige mand er gerningsmanden, siger politiinspektør ved Østjyllands Politi, Michael Kjeldgaard.

Grundlovsforhøret endte med, at den 41-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede ikke kendelsen til landsretten.

Da grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Mistænkeligt

Umiddelbart efter fundet af den døde 53-årige mand lørdag oplyste Østjyllands Politi at man betragtede dødsfaldet som mistænkeligt. Og senere søndag slog politiet fast, at man ikke kunne udelukke, at han var blevet dræbt.

Lørdag aften sagde Michael Kjeldgaard:

– På baggrund af de undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget i løbet af dagen, kan vi på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at den 53-årige mand er blevet dræbt. Vi fortsætter derfor vores efterforskning aftenen og natten igennem.

Og det er altså den efterforskning, der formentlig har ført til sigtelsen af den 41-årige mand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu