ANNONCE

Snuppet med 232 kilometer i timen

6. april 2020 09:13 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Søndag foretog Københavns Vestegns Politi fartkontroller flere steder i politikredsen.

Snuppet med 232 kilometer i timen
Københavns Vestegns Politi brugte søndag eftermiddag på at fange fartbøller. På Køge Bugt Motorvejen blev en fartsynder fanget med vanvittige 232 kilometer i timen. Foto: Københavns Vestegns Politi

Selv om det måske kan forekomme usandsynligt for nogen, så varetager politiet fortsat opgaver, der ikke har noget som coronavirus at gøre.

Det oplevede flere trafikanter søndag.

Københavns Vestegns Politi foretog færdselsaktioner i kredsen, der mundede ud i en del sigtelser. Én af dem var en sag om vanvidskørsel. Det fremgår af Københavns Vestegns Politi på Twitter

Fartdjævel på spil

I løbet af eftermiddagens kontrol blev 12 personer snuppet og modtog sigtelser for at overskride hastighedsgrænsen. Blandt dem var noget af en fartdjævel, der havde godt og grundigt fat om gashåndtaget, der blev drejet helt i bund. På Køge Bugt Motorvejen blev fartsynderen taget af kontrollen med svimlende 232 kilometer i timen.

Derudover blev yderligere ni bilister sigtet for andre færdselsovertrædelser.

Motorcyklist uden kørekort

Ifølge Ekstrabladet var fartdjævlen ude at køre på motorcykel, da vedkommende blev taget i kontrollen. Det fik store konsekvenser for motorcyklisten.

– Det var en motorcyklist, der kørte alt for hurtigt. Vedkommende har frakendt sit kørekort og får en bøde på 12.500 kroner, siger vagtchef Thomas Christensen ved Københavns Vestegns Politi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu