ANNONCE

Fangevogter anholdt: Hjalp fanger med at flygte

22. september 2012 12:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fangevogter anholdt:  Hjalp fanger med at flygte
Billede mangler

I juli måned flygtede to indsatte fra Kolding Arrest – nu er en fangevogter anholdt for at arrangere flugten.
 
En fangevogter er anholdt og sigtet for at være bagmand til fangeflugten fra Kolding Arrest i juli, da to indsatte slap ud. Manden håbede, at han efterfølgende kunne blive erklæret psykisk syg og dermed uden af stand til at arbejde. Det skriver JydskeVestkysten.
Politiet fattede mistanke som følge af vedvarende rygter om, at fangevogteren havde arrangeret og overtalt de to indsatte til at gennemføre flugten. Motivet var tilsyneladende, at han kunne påstå at lide af et traume, der skulle gøre ham uarbejdsdygtig resten af livet.
De to flygtende satte ifølge JydskeVestkysten en kniv for struben af fangevogteren og truede ham til at udlevere nøglerne til friheden under det overfald, som han selv havde fundet på,
Fredag ved middagstid blev fangevogteren anholdt. Han er efter afhøring nu løsladt. Siden fangeflugten har han været sygemeldt fra sit arbejde i Kolding Arrest.
Dagen efter den dramatiske hændelse beskrev vicepolitiinspektør ved Kolding Politi Verner Pedersen den som noget at det værste, han har oplevet.
– Jeg kan ikke mindes, at vi i min tid har set en flugt, der har været så brutal og hensynsløs, sagde han.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu