ANNONCE

Far anklages for løgn: Stak selv 6-årig datter

15. maj 2020 22:53 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 55-årig far er blevet anklager for at stikke sin seks-årige datter. Tidligere fortalte han. at det var røvere, der gjorde det.

Far anklages for løgn: Stak selv 6-årig datter
En 55-årig far anklages for selv at have stukket sin seks-årige datter i maven. Han forklarede ellers, at det var to røvere, der gjorde det. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Torsdag blev en seks-årig pige stukket i maven midt på gaden i storbyen New York. Det rapporterede New York Post. På daværende tidspunkt havde faren – der overværede knivstikkeriet – forklaret, at det var to røvere, der stod bag.

Nu er han anklaget for at have givet falsk forklaring. Politiet mener, at den 55-årige far selv stak sin datter. Det skriver New York Post.

Fandt på historien

Den 55-årige far forklarede, at to røvere kom op til ham og hans datter på gaden i New York og trak en kniv. De ville angiveligt have farens smykker og kreditkort.

På en eller anden måde skulle datteren være kommet imellem dem, og hun var blevet stukket i maven.

Den forklaring tror politiet dog ikke på fredag, hvor den 55-årige anklages for at have fundet på forklaringen. Han er siden blandt andet blevet sigtet for drabsforsøg og for at være til fare for en mindreårig.

Datter fortsat indlagt

Faren er fortsat i politiets varetægt.

Datteren blev i forbindelse med knivstikkeriet kørt på Bellevue Hospital, hvor hun er blevet opereret for sine skader. Torsdag aften kendte politiet ikke til den seks-åriges tilstand.

Fredag er hun fortsat ved at komme sig ovenpå operationen, men hendes tilstand vurderes ikke til at være livstruende. Den seks-årige er fortsat indlagt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu