Far indrømmer: Bankede baby ihjel og efterlod ham i bil

12. august 2017 12:07 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Drengens mor gjorde intet for at forhindre, at hendes søn døde og var med til at begrave den lille dreng.

Far indrømmer: Bankede baby ihjel og efterlod ham i bil
Faren kan få op til 40 år for at have dræbt sin søn. Foto: Prince George's County Police

En mand fra den amerikanske delstat Maryland har erkendt sig skyldig i at stå bag sin to måneder gamle søns død. Det skriver CBS News.

Anklagemyndigheden fortæller, at faren harerkendt sig skyldig i børnemishandling i relation til sin lille søns død i september sidste år.

Fik bank i stedet for trøst

Ifølge anklagerne begyndte den lille dreng at græde, og da hans mor, som også var mandens hustru, ikke kunne få ham til at tie stille, tog faren sin lille søn med udenfor og slog ham. Kort efter døde den lille dreng.

Parret efterlod bagefter drengen i deres bil i 24 timer, inden de kørte liget ud til et område med træer bag et gymnasium for at begrave det.

Drengens lig blev fundet omkring en måned senere, efter familiemedlemmer havde meldt ham savnet. Politiet afhørte forældrene, der ledte politiet til gravstedet.

“Han fortjener hver eneste dag i fængsel”

Faren står til at få op til 40 år i fængsel, når han skal dømmes i oktober. Hans hustru venter på sin rettergang. Anklagerne har fortalt Washington Post, at de går efter den maksimale straf til faren.

– Hans handlinger er så utroligt forfærdelige, at han fortjener hver eneste dag af den fængselsstraf, fortæller Gina Ford, der er talsperson for anklagemyndigheden og fortsætter:

– Det her var et forsvarløst to måneder gammelt barn. I stedet for at trøste sin søn bankede faren ham.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu