ANNONCE

Far og søn mistænkt for drab på mor

18. september 2020 21:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Politiet oplyser efter langvarigt grundlovsforhør, at begge er fængslet.

En mand på 59 år er sammen med sin 17-årige søn blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør, der varede lang tid fredag. Begge er fængslet i fire uger, og de er begge sigtet for drab på den 17-åriges mor, der er hustru til den 59-årige.

Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at ingen af dem har kæret afgørelsen til landsretten. Forud for retsmødet meddelte politiet, at de er sigtet for i fællesskab at have dræbt kvinden, der er 44 år gammel. Det undersøges ifølge Ritzau, om der er tale om såkaldt æresdrab.

“Da retsmødet foregik for lukkede døre, har vi ikke yderligere oplysninger i sagen”, skriver politiet på Twitter.

Fundet død

Den 44-årige kvinde blev torsdag fundet dræbt i en lejlighed på Nørrebrogade i Randers NØ, som Newsbreak.dk skrev torsdag eftermiddag. Anmeldelsen om en dræbt kvinde kom klokken 11.52, og da politiet ankom til stedet, fandt betjentene kvinden, der var blevet dræbt – formentlig af knivstik.

I lejligheden befandt sig også den 17-årige mand, der blev anholdt. Senere kunne politiet så også anholde den 59-årige far. Fredagens grundlovsforhør varede godt seks timer. En del af forklaringen er formentlig, at de sigtedes forklaring blev afgivet via tolk.

Ifølge Ekstra Bladet, der var til stede ved starten af grundlovsforhøret, er familien nemlig af afghansk oprindelse. Den 17-åriges erkendte, at han har stukket kvinden med kniv. Han forklarede, at der var tale om nødværge.

Hans far, der understregede, at han havde meldt sig selv til politiet, nægtede sig skyldig, skriver Ekstra Bladet, der kort efter blev vist ud af retslokalet, da dørene som nævnt blev lukket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu