ANNONCE

Far og to børn fundet druknet

15. april 2019 14:24 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Helikoptere og dykkere skal mandag igen ud at lede efter den savnede båd med tre passagerer i Roskilde Fjord.

Nordsjællands Politi bekræfter mandag eftermiddag på Twitter, at den båd, der tidligere blev fundet ved Lynæs Havn, er identisk med den båd, som en far med to børn sejlede ud fra Frederiksværk i søndag aften.

Både faderen og de to børn på henholdsvis 11 og 13 år er fundet druknet i vandet. Politiet oplyser, at de pårørende er underrettet om den tragiske ulykke. Der er ifølge politiets indledende efterforskning tale om netop en ulykke.

“Vi har af den årsag ikke yderligere kommentarer til sagen. Skulle vores efterforskning vise andet, skal vi nok melde ud om dette”, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Den druknede mand blev fundet mandag formiddag i strandkanten mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Mere præcist blev han fundet ved Nakke, der ligger ud til Isefjorden. Det er uvist, hvor de to børn er fundet.

Søndag ledte bemandede både og desuden dykkere i Roskilde Fjord, mens der var luftbåren assistance fra Forsvaret. Vagtchef Martin Bakke fra Nordsjællands Politi kunne mandag morgen oplyse til Newsbreak.dk, at den aktive eftersøgning blev indstillet i løbet af natten til mandag, men at den blev igangsat igen mandag formiddag.

Ifølge Martin Bakke sejlede faderen og de to børn “ud på en hyggetur” søndag morgen omkring klokken 08.20. Det er det sidste, nogen hørte fra dem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu