ANNONCE

Far i skilsmisse: Skyder konen og deres tre børn

17. august 2016 10:05 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

40-årig far skyder hele sin familie, inden han begår selvmord grundet skilsmisse med sin hustru.

En far fra Pennsylvania skød og dræbte sine tre børn, deres mor og familiens hund, inden han skød sig selv. Hændelsen fandt sted 6. august, samme dag hans hustru havde bestemt sig for, at forlade ham. Det skriver Time og Reading Eagle.

Stadig nattøj på

Mark Short Sr. og hans familie blev fundet død i familiens stue, i deres fælles hjem i Sinking Spring Pennsylvania. Alle blev fundet med skudsår, og børnene havde stadig deres nattøj på.

Distriktsadvokat John Adams bekræfter, at det var den 40-årige far, der skød familien. Han dræbte sin 33-årige hustru Megan Short og deres 3 børn; Lianne på otte, Mark Jr. på fem og Willow på to, samt deres hund, inden han skød sig selv. Politiet har udtalt, at de har fundet en selvmordsnote, men vil ikke afsløre indholdet.

John Adams har dog sagt, at beskeden viser, at Mark var “følelsesladet” omkring separationen med sin kone, og ifølge anklagerne havde parret “problemet i hjemmet”.

 Ville forlade ham

Megan Short holdt det ikke hemmeligt, at hun havde planer om at forlade sin mand. Omkring en uge inden den forfærdelige hændelse, havde hun skrevet på Facebook, at hun havde brug for hjælp til at flytte 6. august.

23. juli kommenterede Megan et opslag lagt op af en af hendes naboer, Angie Burke. Opslaget handlede om en kvindes personlige oplevelse med psysisk misbrug hos en kæreste.

– Det laver virkelig tricks med dit mentale helbred, skrev Megan og fortsatte:

– Det er derfor jeg slutter mit ægteskab efter 16 år.

I den følgende samtale med naboen, forklarede Megan, hvordan hun havde ansøgt om en lejlighed, hun håbede på at få.

‘Verdens heldigste mand’

Udadtil virkede forholdet ellers normalt. Megan og Mark delte en masse af billeder af deres børn med venner og familie. Marks Facebook-coverbillede er endda et billede af ham og hans kone side om side.

– Hun er stadig den smukkeste pige jeg nogensinde har mødt. Jeg er verdens heldigste mand,  at jeg har hende som min kone og mor til mine tre fantastiske børn, skrev Mark i en kommentar til billedet.

Angie Burke har dog sagt, at hun havde en fornemmelse af at Megan var ulykkelig i hendes forhold. Megan var også til mange sociale arrangementer uden hendes mand, men Angie Burke troede blot, det skyldtes, at Mark ikke kunne lide sådanne arrangementer.

– Jeg kan ikke sige, at jeg snakkede meget med Mark, måske et vink, siger Angie Burke og fortsætter:

– Det er problemet, du ved det jo ikke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu