ANNONCE

Far slår hustru ihjel med tre små børn i hjemmet: Børnene fortæller lærer det mandag

11. februar 2017 12:11 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

En mand stak sin hustru ihjel søndag. Mandag morgen kørte han børnene i skole som om intet var sket. Imens lå moren stadig død i huset.

Far slår hustru ihjel med tre små børn i hjemmet: Børnene fortæller lærer det mandag
Forældrene kom op og skændes efter kirke søndag. Det havde dødelige konsekvenser for den ene. Arkivfoto: SCANPIX

En mand stak sin hustru til døde, mens deres tre små børn var i hjemmet. Næste morgen kørte han dem i skole som om intet var sket. To af børnene fortalte en lærer om det forfærdelige mord. Da politiet kom til hjemmet, fandt de moren død. Det skriver CBS News.

Ifølge retsdokumenterne blev myndighederne gjort opmærksom på mordet og fandt kvindens lig mandag morgen, efter to af parrets børn fortalte om den grufulde hændelse. Nu er manden, der kommer fra Missouri, tiltalt for mord.

Mor ligger død i hjemmet, mens børnene går i seng

Parret havde en seksårig pige og to drenge på otte og ni. De var alle i hjemmet, da deres far stak deres mor til døde. Den niårige dreng har fortalt politiet, at hans forældre havde været uenige, da de kom hjem fra kirke sidste søndag. De begyndte at skændes, og børnene gik nedenunder. Politiet fandt moren død næste morgen.

Faren er blevet tiltalt for mord. Han har fortalt myndighederne, at han fik et blackout efter at have drukket alkohol og taget piller. Han kan derfor ikke huske, hvad der er sket. Ifølge politiet har de tre små børn sovet i hjemmet, mens deres mor har været død.

– Børnene har været vidner til noget af det her, siger betjenten Luis Virgil, der lige nu hjælper børnene og deres bedsteforældre, og fortsætter:

– Vi ved, at de her børn har været vidnet til noget, som ingen ville være i stand til at håndtere, ikke engang som voksne.

Politi indsamler 10.000 kroner

Virgil fortæller, at myndighederne blev så rørt over børnenes tragedie, at politiet gik i gang med at samle ind i en glaskrukke. Onsdag havde betjentene allerede givet næsten 10.000 kroner.

– Vi kunne se, at familien og børnene havde brug for hjælp. Det gav os et stik i hjertet på grund af det, de havde været vidne til, siger Virgil.

Andre i lokalsamfundet har også hjulpet familien på forskellige måder. For eksempel er der blevet doneret tablets til de tre børn. Ellers har familien fået gavekort til supermarkeder, mad, tøj, nye madrasser og penge til at dække begravelsesomkostningerne. Boligforeningen har også flyttet familien ind i  en ny og større lejlighed.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu