Far til efterlyst teenager: Det ender galt

25. juli 2019 10:13 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

De to canadiske teeenagere Kam McLeod og Bryer Schmegelsky er nu efterlyst for tre mord.

Et ungt amerikansk-australsk kærestepar, Chynna Deese og Lucas Fowler, blev for en uges tid siden fundet dræbt i en vejkant i den canadiske stat British Columbia.

Tirsdag tog sagen en overraskende drejning, da to teenagere – Kam McLeod og Bryer Schmegelsky, der ellers var meldt savnede – blev udpeget som mistænkte i sagen.

De to blev i første omgang meldt savnet, da deres bil, en rød og grå Dodge pickup-truck, fredag blev fundet i brand på British Columbias Highway 37.

To kilometer fra den brændende bil fandt politiet liget af en mand. Den mand er nu blevet identificeret som den 64-årige Leonard Dyck fra Vancouver. De to forsvundne teenagere er nu også blevet sigtet for mordet på ham.

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky bliver begge betragtet som bevæbnede og meget farlige.

Far: Det ender galt

I et interview med tv-stationen CTV News fortæller faren til Bryer Schmegelsky, Alan Schmegelsky, at hans 18-årige søn har døjet med psykiske problemer:

– Et normalt barn rejser ikke landet rundt og dræber folk. Det er et barn i meget alvorlig smerte, siger Alan Schmegelsky ifølge CNN.

Han beskriver sin søn som en introvert dreng, der spillede meget computer. Han fortæller, at sønnen og Kam McLeod var gode venner, der tilbragte meget tid sammen.

De havde begge arbejde i den lokale Walmart, men var rejst ud for at kigge efter et job, der betalte bedre:

– Det troede jeg var deres plan. Jeg var fuldstændig chokeret, da jeg fandt ud af det her fra avisen, siger Alan Schmegelsky.

Alan Schmegelsky er samtidig sikker på, at jagten på de to teenagere ender galt. Han tror, politiet vil skyde først og spørge senere:

– Så han er nok død enten i dag eller i morgen. Hvil i fred, Bryer. Jeg elsker dig. Jeg er så ked af, at alt dette skulle ske. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne redde dig, siger han til tv-stationen CTV News.

Par på romantisk roadtrip

Chynna Deese og Lucas Fowler var kun få dage inde i et roadtrip til Canada, da deres lig blev fundet i en vejkant.

Ifølge et lokalmedie er parret blevet skudt.

Politiet i New South Wales i Australien har siden offentliggjort på Facebook, at Lucas Fowler var søn af vicepolitikommissær Stephen Fowler.

Derfor har politiet offentliggjort en mindetekst, der blandt andet lyder således:

– Vi har mistet vores kære Lucas Fowler, søn, bror, barnebarn og ven, på den værst tænkelige måde. At miste en, der var så ung og positiv, som rejste verden rundt og nød livet, er hjerteskærende.

– At også hans smukke kæreste, Chynna Deese fra Charlotte, North Carolina, har mistet livet i denne voldelige hændelse er bare for ondt. Al vores kærlighed og bedste ønsker går til Chynnas familie og venner, skriver politiet.

Politiet opfordrer samtidig til, at opslaget deles med alle, der kan have mødt Lucas og Chynna på deres rejse gennem verden.

Ligene af parret blev fundet langs motorvejen Alaska Highway, godt 20 kilometer syd for turistmålet Liard Hot Springs. Fowlers minivan holdt parkeret i nærheden.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu