Far til forsvundne 19-årig: Det er forbi – hun er død

16. maj 2017 11:51 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

I et opslag på Facebook bekræfter Tovas far, Roger Mobert, at hans datter er identisk med det lig, der tidligere blev fundet.

Newsbreak.dk har tidligere tirsdag fortalt om, at der er blevet fundet et lig i forbindelse med eftersøgningen af den 19-årige Tova Moberg, der frygtes kidnappet.

Svensk Politi har endnu ikke meldt ud, om det fundne lig er Tova, men hendes far, Roger Moberg, har på sin Facebook-profil skrevet, at det er hans datter, der er blevet fundet død.

– Det er forbi, Tova er blevet fundet død. Nogen har taget hendes liv. Livet må gå videre, men jeg ved ikke, hvordan, skriver han blandt andet.

Politiet har dog erkendt, at det nok er Tova, der er fundet.

– Meget taler for, det er hende. Men der skal altid være en officiel identifikation, siger Christer Nordstrom, politiet talsmand til Expressen.

Fundet under eftersøgning

Politi fra Stockholm gennemsøgte i nat en sø ved den gård i Hälsingland i Sverige, hvoromkring eftersøgningen blev koncentreret.

– Vi kan bekræfte, vi har fundet en død person i forbindelse med eftersøgningen af Tova, sagde Matilda Isaksson fra politiet i region Mitt tidligere.

Aktionen gik i gang cirka klokken 23 mandag, skriver Aftonbladet. Ifølge avisen har kvinden en bekendt, der bor på gården.

Tre anholdte

Natten til mandag blev tre yngre mænd bragt ind til afhøring. Senere blev de anholdt og sigtet for at have bortført den 19-årige kvinde, der har været forsvundet i to døgn. I hvert fald to af de tre anholdte nægter at have noget med sagen at gøre.

– Vi fortsætter med at arbejde natten igennem. Naturligvis med færre politifolk, men sagen har høj prioritet, sagde Christer Nordström, der er politiets pressetalsmand i sagen, tidligere mandag aften.

Den unge kvinde blev sidst set natten mellem lørdag og søndag. Hun blev meldt savnet af sine forældre. Siden har en stor politiindsats været i gang.

Mandag blev omkring 50 politifolk, hundepatruljer og en helikopter sat ind i eftersøgningen.

Politiet vil ikke oplyse, hvilken forbindelse de tre anholdte mænd har til den forsvundne kvinde, eller hvorfor det tror, at en forbrydelse kan ligge bag hendes forsvinden.

Tova, vores elskede datter, dit liv blev for kort, slutter opslaget, efterfulgt af fem hjerter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu