ANNONCE

Farlige flugtfanger vendte selv tilbage

6. august 2012 18:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Farlige flugtfanger vendte selv tilbage
Billede mangler

De tre mænd, som søndag aften stak af fra psykiatrisk afdeling i Randers, har mandag eftermiddag klokken 14:15 selv meldt sig på afdelingen igen.
Det meddeler Østjyllands Politi.
– Vi blev ringet op og fik at vide, at de alle tre er tilbage på afdelingen. De mødte op sammen, siger pressekontakten ved Østjyllands Politi.
Politiet efterlyste specifikt den ene af de tre mænd – 40-årig Mich Angelo Hjorth.
Han er anbragt på psykiatrisk afdeling i Randers for et forsøg på manddrab og trusler på livet mod en tidligere kæreste, og han blev derfor anset for at være farlig for kvinden.
Den tidligere kæreste er dog atter kontaktet af politiet og har fået at vide, at manden igen er på psykiatrisk afdeling i Randers.
– Hun er orienteret, og manden har ikke været forbi hende i den tid, han har været på fri fod, siger Mogens Brøndum.
Politiet ved endnu ikke, hvor de tre mænd har befundet sig i de cirka 18 timer, de har været væk, eller hvorfor de er vendt frivilligt tilbage.
– Nu skal vi lige snakke med dem, men hvad der skal ske med videre sigtelse, har vi ingen kommentar til, siger Mogens Brøndum ved Østjyllands Politi.
Mændene flygtede sammen fra afdelingen ved at hoppe over et hegn, men det er hospitalet i Randers, der selv vurderer, hvad der skal ske for at forhindre fremtidige flugtforsøg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu