ANNONCE

Fårup blandt verdens bedste forlystelsesparker

12. oktober 2011 09:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fårup blandt verdens bedste forlystelsesparker
Billede mangler

For andet år i træk er Fårup Sommerland udnævnt til at være den tredje bedste forlystelsespark i verden for børn. Bag uddelingen af ”The Golden Ticket Awards” står det amerikanske magasin ”Amusement Today”.
Blandt de præmiere parker i kategorien ’Best Children’s Park’ var kun én anden europæisk park repræsenteret, nemlig det Legoland i Windsor, England. Generelt for prisuddelingen er, at det svært for de skandinaviske og europæiske forlystelsesparker at markere sig blandt de stærke amerikanske spillere – specielt når det er en amerikansk prisuddeling.
En helt anden kultur
– USA har en helt anden kultur for forlystelsesparker og hver en afkrog derovre har et udvalg af kæmpestore parker, som de færreste herhjemme end har hørt om. Vi er rigtig stolte af at kunne blande os i dét selskab, siger direktør for Fårup Sommerland, Søren Kragelund.
Kigger man ned over listen af prisvindende parker, tegner de amerikanske vindere sig dog også for 79% af det samlede antal og udover Fårup Sommerland er der kun en enkelt svensk park fra Skandinaviske med.
– At blive nummer tre i denne sammenhæng er, selv med et overmål af jysk beskedenhed, temmelig godt. Det er blandt alle parker i hele verden – mange som har budgetter på flere milliarder. Men det viser at vores målrettede arbejde med service i parken sender bølger hele vejen over Atlanten og at selv en nordjysk park kan markere sig blandt verdens bedste. fortæller Søren Kragelund
Næring til drømme
At den nordjyske park for andet år i træk markerer sig på markedet på den måde, giver næring til drømmene for de kommende år.
”Vi har igen i år slået vores gæsterekord. Både dags-, uge- og sæsonrekorden faktisk, så vi har mod på at udvikle parken endnu mere og her i løbet af vinteren bygger vi da også på højtryk – og så må vi se om vi kan snuppe førstepladsen næste år” smiler Søren Kragelund
Fakta om Fårup Sommerland:
* Fårup Sommerland blev også sidste år kåret som verdens tredje bedste forlystelsespark for børn og vandt kort efter Brass Ring Award for verdens tredje bedste service.
* Familieparken har desuden vundet priser for både Danmarks bedste rutschebane, sjoveste rafting-bane i Danmark og årets danske attraktion.
* Fårup er den næststørste attraktion i Jylland baseret på antal besøgende og satte besøgsrekord i 2011 med 641.085 besøgende.
* I 2011 præsenterede Fårup Sommerland to store nyheder til Aquaparken, der nu er Danmarks største.
Fårup Sommerland åbnede den 21. juni 1975.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu