ANNONCE

Farverige københavnske cupcakes hitter

13. november 2011 09:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Farverige københavnske cupcakes hitter
Billede mangler

Danskerne er vilde med de små farverige smagskreationer. Det erfarer Danmarks originale cupcake-bageri, Agnes Cupcakes, der siden 2010 har vækket national begejstring.
Navnet på det amerikansk-inspirerede koncept, er Agnes Cupcakes. Det klinger dansk og det er det også. Det repræsenterer nemlig tradition, hjemmelavet kvalitet og omtanke. Lange køer, stor efterspørgsel og flere dage med meldinger om udsolgt, vidner om en sand succes blandt danskerne, der inden for det næste halve år får fire nye butikker med luksus og smag i højsædet.
– Agnes Cupcakes er et luksuriøst slaraffenland, hvor sanserne sættes i spil, og er tænkt som et koncept, hvor grænserne mellem gastronomi, kunst, mode, design og livsstil flyder sammen i en unik oplevelse, siger direktør Kristian Vangsgaard.
Og oplevelsen er populær blandt danskerne. Iben Hjejle og Medina er bare nogle af de besøgende, og så har den engelske skuespiller John Cleese også lagt vejen forbi butikken i Sværtegade i København.
Succesen kommer dog ikke som en overraskelse for den kompromisløse direktør.
– Her er intet er overladt til tilfældighederne, understreger Kristian Vangsgaard, der har været på adskillige inspirationsrejser i cupcakens hjemland USA og England, og brugt to hele år på at gennemtænke detaljerne for Agnes Cupcakes, som med dansk kvalitet og international nysgerrighed, skulle være verdens bedste.
Det danske præg ses især i form af den nye rugbrøds-cupcake med havsalt, gulerod og bacon, som i følgeskab med nyristet kaffe og friskpresset juice, udgør Agnes morgenmenu.
Nye butikker på vej
Succes-konceptet reagerer på den danske respons, og åbner flere butikker. Den 21. november åbner Agnes Cupcakes i Magasin i Lyngby, og til næste år tager det fart. Her kan Danmark nemlig se frem til at møde Agnes både på Frederiksberg og i Magasin på Kongens Nytorv. Indtil da kan hverdagen forsødes på Sværtegade 2 og i Torvehallernes hal 2.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu