Fastfood-kæden Sunset Boulevard taber sag om domænenavnet sunset.dk

12. april 2012 10:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fastfood-kæden Sunset Boulevard taber sag om domænenavnet sunset.dk
Billede mangler

Sunset Boulevard ville have overdraget domænet sunset.dk fra blogger, men det afviser Klagenævnet for Domænenavne i en ny afgørelse.

 

Fastfood-kæden Sunset Boulevard må acceptere, der skal en forhandlingsløsning med en økonomisk kompensation til, hvis de vil have fingre i domænenavnet sunset.dk. Det har Klagenævnet for Domænenavne afgjort efter at Sunset Boulevard havde indklaget firmaet Fruergaard Consulting, der ejer sunset.dk.

Sunset.dk, der bruges af Fruergaard Consultings indehaver Henrik Fruergaard som en blog, kan dermed fortsat kalde sig retmæssig ejer af hjemmesideadressen.

Sunset Boulevard mente ellers, at firmaet som Danmarks største danskejede restaurantkæde med over 40 restauranter, kunne gøre krav på domænet idet mange af kædens gæster omtaler restauranterne som ”Sunset”.

Men det mente Klagenævnet for Domænenavne ikke var afgørende. Derimod tæller det i afgørelsen, at sunset.dk har overskriften ”Sunset.dk – the world of tomorow” og beskæftiger sig med ”trends, idéer &
muligheder på nettet og i fremtidens verden”. Det giver en reel og legitim interesse i at kunne råde over domænenavnet sunset.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu