FBI efterforsker Boston-bomber som terror

16. april 2013 01:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FBI efterforsker Boston-bomber som terror
Billede mangler

Det amerikanske forbundspoliti (FBI) behandler de tre eksplosioner i Boston, der har såret over 100 personer og kostet to mennesker livet, som et terrorangreb, skriver Fox News ifølge bt.dk.

 

Politiet i Boston vil endnu ikke komme med en klar udtalelse om motivet bag to eksplosioner ved målstregen ved Boston Marathon og eksplosionen ved JFK Library.

»Vi udtaler os ikke definitivt, men du kan drage dine egne konklusioner,« siger politichefen til avisen Boston Globe.

Målområdet ved Boston Marathon i Boston Massachusetts udviklede sig mandag eftermiddag klokken 15.00 lokal tid til et blodigt inferno, da to eksplosioner fandt sted ved målstregen. To mistede livet og flere end 100 blev såret.

Nogle måtte have amputeret deres lemmer.

I flere amerikanske medier bliver der spekuleret i, at det er et terrorangreb, men det er helt uvist, hvem der står bag, og hvad motivet er. I New York er der indsat antiterrorkøretøjer, og flere prominente hoteller og bygninger i Wall Street-området og andre nøglepositioner er under skærpet sikkerhedsbevågenhed.

En 20-årig med stærke forbrændinger blev tidligere meldt tilbageholdt af politiet ved et lokalt hospital, men det blev senere trukket helt tilbage.

Politiet i Boston råder befolkningen til at blive indendøre, mens efterforskningen står på.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu