ANNONCE

FC København ude af Champions League

30. august 2012 05:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
FC København ude af Champions League
Billede mangler

Efter forlænget spilletid tabte FC København 2-0 til OSC Lille og er dermed ude af Champions League – i stedet venter Europa League.
 
FC København faldt med ære, der da måtte forlænget spilletid til, da holdet onsdag aften spillede den sidste kvalifikationskamp mod franske Lille i forsøget på at få adgang til det forjættede land: Champions League.
 
Med en 1-0 sejr i bagagen fra kampen i København i sidste uge havde det danske hold en lille fordel forud for kampens start. Men Lille viste sig – ikke overraskende – at være et meget svært hol at spille mod på hjemmebane.
 
Lille bragte sig foran 1-0 med kun to minutter tilbage af første halvleg. Og da resten af den ordinære spilletid ikke bød på flere mål måtte kampen ud i forlænget spilletid.
 
Efter 105 minutter headede Tulio – den tidligere lejesvend i AaB – bolden ind i netmaskerne bag Wiland og afgjorde kampen til fransk forel.
 
Dermed er kun mestrene FC Nordsjælland med som dansk repræsentant, når der torsdag aften bliver trukket lod til gruppespillet i Champions League.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu