ANNONCE

Efter voldsom kritik: Nu reagerer FCK

15. august 2019 10:08 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Spillerne havde problemer med banen, da FCK og Røde Stjerne mødtes i tirsdags. Nu bliver græsset udskiftet.

Efter voldsom kritik: Nu reagerer FCK
Røde Stjerne-målmanden Milan Borjan var henne for at smide jord væk fra straffesparkspletten under kampen i Champions League-kvalifikationen mod FC København. Nu bliver græsset udskiftet. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Det var tydeligt for enhver, der så FCK forlade Champions League-kvalifikationen mod Røde Stjerne, at straffesparkspletten havde set bedre dage. Siden har der været massiv kritik af hele græstæppet, og torsdag kommer så reaktionen.

FC København udskifter græstæppet i Parken efter hjemmekampen mod FC Nordsjælland 25. august. Det sker efter anbefaling fra FCK’s såkaldte Grounds Team, der står for at passe og pleje banen.

– Efter tirsdagens kamp mod Røde Stjerne er det blevet vurderet, at banens tilstand ikke kan komme op på et tilfredsstillende niveau selv med måske fire ugers hvile efter FCN-kampen. Den nye bane får dermed også op til fire uger til at sætte sig, skriver FCK på klubbens hjemmeside.

I tirsdagens kamp mod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen var banen ikke god, og i straffesparkskonkurrencen brændte skytterne 9 ud af 22 spark fra pletten, som var omdannet til en mudderpøl.

Flere af sparkene røg højt over mål, og FCK endte med at tabe samlet til serberne.

Det står endnu ikke helt klart, hvornår FCK skal spille sin næste fodboldkamp på hjemmebane.

Det afhænger af, om FCK kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet. Det kræver en samlet FCK-sejr over enten finske HJK Helsinki eller Riga FC fra Letland.

Der er pause på grund af landskampe i begyndelsen af september, og FCK’s næste hjemmekamp i Superligaen spilles 22. september mod FC Midtjylland – en kamp hvis dato ikke er endeligt fastlagt.

Hvis FCK kommer i Europa League-gruppespillet, kan københavnerne også få en hjemmekamp torsdag 19. september.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu