ANNONCE

FC Midtjylland på rov i Lyngby

15. september 2019 15:57 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Lyngby gav en del ved dørene i et solidt nederlag.

FC Midtjylland sejrede sikkert, da jyderne var på besøg i det sjællandske for at spille Superliga-kamp mod Lyngby.

Værterne havde ikke meget at skulle sige i en hjemmebanekamp, der endte 0-3.

Awer Mabil, Mikael Anderson og Erik Sviathcenko scorede gæsternes mål.

Ritzau-referat af kampen:

Det var ikke specielt velspillet, men til gengæld ganske effektivt, da FC Midtjylland søndag vandt 3-0 ude over Lyngby i 3F Superligaen.

FCM, som havde nytilkomne Emiliano Marcondes med fra start, fik aldrig gang i spillet, men var alligevel i god kontrol kampen igennem.

Lyngby var uden holdets topscorer Frederik Gytkjær, som sad ude med en skade, og FCM-defensiven havde ikke de store problemer med at holde hjemmeholdet fra de helt åbne målchancer.

Med sejren, som var FCM’s første over Lyngby i de seneste syv kampe, lægger holdet pres på FC København i topstriden, hvor FCM nu har fire point ned til københavnerne, som søndag gæster Hobro.

Kampen fik en livlig start, hvor FCM var tæt på en tidlig føring, men kunne se Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen få fat i bolden tæt på stregen til allersidst.

Opgøret var jævnbyrdigt, og Lyngby følte sig efter knap 20 minutter snydt for et straffespark, da Marcel Rømer røg i græsset i feltet, men appellerne var nyttesløse.

Kort før den halve time kom FCM i front, da Emiliano Marcondes fandt Awer Mabil i feltet, og Mabil sparkede bolden fladt i nettet.

FCM kom bedst ud til anden halvleg, og godt otte minutter efter pausen blev det 2-0, da Mikael Anderson sendte bolden fladt i mål.

20 minutter inde i anden halvleg blev kampen lukket, da FCM-anfører Erik Sviatchenko steg til vejrs og på fornem vis headede bolden i nettet.

FCM var tæt på flere scoringer, blandt andet ved Emiliano Marcondes, mens Lyngbys bedste forsøg var et indlæg fra Lasse Fosgaard, som ramte overliggeren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu