FC Nordsjælland handler ind

22. januar 2013 12:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FC Nordsjælland handler ind
Billede mangler

FC Nordsjælland har købt Uffe Bech af 1. divisionsklubben Lyngby

 

Der har længe været udsalg hos FCN, men nu henter nordsjællænderne også en spiller ind den anden vej.

Klubben har købt den 20-årige offensive spiller Uffe Bech og udstyret ham med en kontrakt for de næste tre et halvt år.

– FC Nordsjælland spiller en form for fodbold, der passer rigtig godt til mig. De vil gerne have bolden og spille med front mod mål og samtidig er det en klub, der hele tiden udvikler sig. Jeg glæder mig rigtig meget til, at spille for FCN, hvor jeg jo i forvejen kender en del spillere, som kun har talt positivt om klubben, siger Uffe Bech til FCNs egen hjemmeside .

– Skiftet fra første division til de regerende danske mestre kan måske virke stort, men jeg er overbevist om, at jeg relativt hurtigt vil falde ind på holdet. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste for at bidrage og glæder mig meget.

Uffe Bech får trøje nummer 18 i hos FC Nordsjælland, hvor han først starter op, når han har været med Ligalandsholdet i USA.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu