FC Nordsjælland henter brasilianer

25. januar 2013 14:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FC Nordsjælland henter brasilianer
Billede mangler

Brasilianeren Ricardo Bueno bliver som ventet FC Nordsjælland-spiller. Han kommer til klubben på en lejeaftale med en indbygget købsoption.

 

Den 25-årige brasilianske angriber Ricardo Bueno er lige blevet præsenteret i FC Nordsjælland på en lejeaftale for forårssæsonen. De danske mestre har dog sikret sig en købsoption i aftalen, så han til sommer kan blive knyttet permanent til FCN, hvis de skulle ønske det.

– Ricardo Bueno er en rigtig dygtig og moden angriber, der ved hvor målet står. Han skal naturligvis vænne sig til de nye omgivelser og lære vores træningsmetoder og spillestil at kende, men vi er sikre på han har nogle kompetencer, som passer perfekt til os, og som kan gøre ondt på vores modstandere.

– Han har allerede bevist sine evner som målscorer i flere af de store brasilianske klubber. Det er naturligvis afgørende, at han falder godt til i Danmark og i FCN, og vi har derfor i første omgang valgt at indgå en leje-aftale for resten af sæsonen. Vi har dog sikret os en forkøbsret, og går alt, som vi håber, vil vi naturligvis veksle lejeaftalen om til en længere kontrakt til sommer, siger sportsdirektør Jan Laursen.

Ricardo Bueno kommer til Danmark fra Atlético Goianiense i hjemlandet , og han ser frem til at levere de mål, som FC Nordsjællands angribere har haft så svært ved at levere i efteråret.

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg ved, at FCN kan lide at have bolden og spiller en form for fodbold, som passer perfekt til mig. Jeg vil gøre alt, jeg kan for at bevise mit værd, og håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage med både mål og godt spil. Jeg skal nok vænne mig til vejret, men det er jeg forberedt på og jeg ser bare frem til at træne med holdet og blive en del af klubben hurtigst muligt, siger Bueno.

Dermed har FC Nordsjælland nu forstærket sig med tre spillere i løbet af januar, idet Francisco Calvo og Uffe Bech jo også er kommet til. Samtidig har de sagt farvel til hele syv spillere.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu