FCK fik tæsk på La Manga

24. januar 2013 20:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK fik tæsk på La Manga
Billede mangler

FC København tabte med overbevisende 1-3 til Shanghai Tellace fra Kina på La Manga. Et hold, der netop er rykket op i den bedste kinesiske række.

 

FC København har været utroligt sejrsvante under Ariel Jacobs’ ledelse, men torsdag aften fik løverne i den grad ørerne i maskinen, da holdet spillede sin første kamp ved træningsturen på La Manga. FC København blev sat godt og grundigt til vægs af Shanghai Tellace fra Kina, der vandt med overbevisende 3-1.

Flere af de normale stamspillere startede på bænken for FCK. Således var der ingen Cristian Bolaños, Claudemir eller Johan Wiland i startopstillingen, men til gengæld fik unge spillere som Jakob Busk, Casper Højer og Christoffer Remmer chancen fra start – det samme gjorde i øvrigt Daniel Jensen.

I løbet af den første halve time scorede kineserne tre gange, men i 2. halvleg fik FC København bedre styr på det, og efter 83 minutter lykkedes det Rurik Gislason at pynte på resultatet.

Også Silkeborg var i kamp  torsdag. Jyderne var oppe imod Skenderbeu fra Albanien, og det blev til en fin sejr på 4-2.tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu