FCK-helten Cornelius: Jeg var ikke urolig

29. marts 2013 21:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK-helten Cornelius: Jeg var ikke urolig
Billede mangler

Langfredag aften lignede det længe, at FC Midtjylland ville vinde over FC København, fordi de helt indtil et kvarter før tid førte med 2-0.

 

Men nogle kloge indskiftninger fra FC København aflyste sejrsfesten i Herning, da først Cesar Santín i 76. minut og efterfølgende Andreas Cornelius i overtiden sikrede FC København et enkelt point med to mål.

Men selvom FCK’s to mål faldt sent, så var matchvinder Cornelius ikke urolig for at smide point væk mod FC Midtjylland.

– Jeg var ikke urolig på noget tidspunkt. Vi var bagud med 2-0 med et kvarter igen, og det bliver lidt hektisk, at vi skal op og jagte et resultat, men vi lægger også stort pres på, sagde Andreas Cornelius efter kampen til TV3’s reporter på sidelinjen.

20-årige Cornelius er netop hjemvendt fra to uger med landsholdet, hvor han spillede en pragtkamp mod Tjekkiet for en uge siden og også her scorede mål, og det kunne den unge angriber også mærke i benene i fredagens kamp.

– I første halvleg var jeg ikke helt klar. Jeg skulle lige i gang igen i benene efter to hårde kampe på så højt plan, men i anden halvleg gik det bedre, lyder det beskedent fra Cornelius, der med sit mål i det 90. minut sikrede FC København et point.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu