FCK sejrede med perlemål i overtiden

15. marts 2013 20:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK sejrede med perlemål i overtiden
Billede mangler

Der skulle et smukt overtidsmål af Claudemir til, før FC København kunne sikre sig tre i Parken fredag aften med en sejr på 2-1. Charles Takyi scorede for AC Horsens og Cesar Santin scorede FCKs første mål.

FC København fik dog ikke spillet til at flyde fra begyndelsen af kampen. Det lykkedes derimod AC Horsens at få fat i spillet, og efter 17 minutter kastede den gode start et mål af sig, da Horsens’ nyindkøb Charles Takyi scorede for anden kamp i træk.

Det mål skulle dog vise sig at blive en slags startrampe for FC København. Hjemmeholdet fik langt bedre fat i kampen, og der var flere gange optrin til, at det velfungerende makkerpar Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius nåede frem til scoring.

Det blev dog FCKs tredje offensive spiller, Cesar Santin, som fik udlignet. Han modtog bolden midt i feltet, og med forsvarsspillere rundt om sig, lavede han en kølig sparkefinte og sendte derefter bolden ind bag Frederik Rønnow.

FC København dominerede resten af kampen, men Horsens stod godt i defensiven, hvilket reelt betød, at kampen blev en anelse kedelig at se på. FC København blev ved med at presse på efter samme gameplan, og bedst som man troede, det ikke ville lykkedes, hev Nicolai Jørgensen og Claudemir en genialitet frem.

Claudemir kom løbende nærmest udefra hjørneflaget på Horsens banen, afleverede bolden tilbage til Jørgensen, som med en et-to-aflevering sendte den tilbage til Claudemir, som var løbet mod feltet. Claudemir afsluttede med første berøring og sendte bolden i en bue over i fjerneste hjørne. Smukt detalje og flot mål.

I overtiden var AC Horsens tæt på at udligne, da Lasse Kryger på et hovedstød sendte bolden lige forbi Johan Wilands mål.

FCK-sejren betyder, at FC København ligger på førstepladsen i Superligaen med 56 point. På andenpladsen ligger FC Nordsjælland med 39 point. Solidt forspring for københavnerne.

FC Nordsjælland får mulighed for at hente lidt ind på FC København allerede lørdag, hvor de gæster Aalborg Stadion.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu