FCK-træner: Daniel Jensen i spil som angriber

24. februar 2013 13:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK-træner: Daniel Jensen i spil som angriber
Billede mangler

Daniel Jensen har levet et efterhånden langt liv på fodboldens centrale midtbane. Men nu kan den 33-årige FCKer muligvis se frem til at prøve noget helt nyt; nemlig en plads som angriber.

 

FCKs træner Ariël Jacobs forsøgte sig nemlig med Daniel Jensen som forward sammen med Andreas Cornelius i københavnernes træningskamp mod norske Molde.

Jensen spillede alle kampens 90 minutter hængende lige bag Cornelius i FCKs 2-1 sejr hjemme over nordmændene i opstartfasens næstsidste træningskamp, og den tidligere landsholdsspiller kan få flere minutter i spidsen af holdkortet.

– Han har helt sikkert kvaliteterne til at spille den rolle, så det er ikke udelukket, at det er noget, jeg også vil prøve fremover. Han er en reel mulighed der, siger Äriel Jacobs til bold.dk.

– Jeg forsøger så mange ting som muligt, og da Mustafa Abdellaoue først er på vej tilbage fra sin skade nu, var det en mulighed, når nu Igor Vetokele og Cesar Santin skulle spille lørdagens kamp, siger træner Ariël Jacobs med henvisning til lørdagens 1-2 nederlag til Helsingborgs IF.

Daniel Jensen selv erklærer sig klar til pladsen i front, hvis det skulle blive aktuelt.

– Jeg har altid haft den filosofi, at jeg spiller hvor træneren kan bruge mig, og er det i angrebet, stiller jeg op der, siger Jensen til bold.dk.

Superligaens førerhunde åbner forårssæsonen den 3. marts ude mod OB.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu