FCK-træner vil af med vinterpausen

27. februar 2013 17:27 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK-træner vil af med vinterpausen
Billede mangler

Superligaen starter igen i weekenden efter en pause på næsten tre måneder, og hos det øjeblikkelige førerhold, FC København, har genoptræningen været i gang i næsten to måneder efter en juleferie på næsten tre uger.

 

Det har været en udfordring for træner Ariël Jacobs, der har været vant til en måneds kamppause, der varer fra nytår og det meste af januar.

– I Belgien havde vi tit kun én uges pause, og ærlig talt ville jeg foretrække én uges pause eller slet ingen, siger Ariël Jacobs til bold.dk

Danmark ligger trods alt nordligere end Belgien, og i praksis er det svært at gennemføre kampene, hvis frost og sne for alvor får fat i landet. Dertil kommer, at det fra et kommercielt synspunkt ikke er godt at spille kampe i frostgrader, hvor tilskuer-interessen her i landet er lav.

Det forstår den belgiske FCK-træner godt – men som han siger:

– Ud fra et rent fysiologisk synspunkt mener jeg, at det er bedre, hvis man simpelthen fortsætter med at træne, eventuelt på et lidt lavere blus.

Omvendt har Superligaen en meget kort sommerpause.

– Jeg var lidt forvirret over kun at have tre en halv uges forberedelse inden sæsonen og to måneder nu. I Belgien har man op mod syv uger inden sæsonen og kun en uge om vinteren. Så det er en ny situation. Men vi organiserede det godt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu