FCK vendte 1-2 til 3-2 mod OB

3. marts 2013 20:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCK vendte 1-2 til 3-2 mod OB
Billede mangler

OB og FC København har spillet flere flotte opgør mod hinanden, og søndagens kamp var ingen undtagelse, da FCK endte med at vinde en begivenhedsrig forestilling med 3-2.

 

Gæsterne begyndte kampen bedst, og efter ti minutter kom holdet også foran efter et hjørnespark. OBs målmand, den tidligere FCK-keeper Jesper Christiansen, kom skidt ud af sit mål, men det var nu alligevel uheldigt, at bolden endte i målet, da den tilfældigvis ramte OBs Daniel Høegh, der endte med at fordoble sæsonens selvmåls-konto.

Det slog nu ikke OB ud. Tværtimod var fynboerne klart bedst i fortsættelsen, og FCKs målmand, Johan Wiland, viste i flere situationer, at han ikke var sikkerheden selv denne søndag aften.

Et kvarter efter åbningsmålet kom udligningen. Emil Larsen fik fat i bolden i OBs venstre side, og den tidligere Lyngby-spiller valgte at skyde på mål. Umiddelbart så det ud til, at Johan Wiland havde fat i forsøget, men den svenske målmand kunne ikke holde fast i bolden, som sejlede ind i nettet.

Og syv minutter senere kom fynboerne så foran efter endnu en fejl af den ellers normalt meget stabile FCK-keeper. 

Efter et hjørnespark headede Emil Larsen bolden frem, hvorefter Ragnar Sigurdsson og Johan Wiland misforstod hinanden, bolden røg imellem benene på målmanden, og OBs nye østrigske spiller, Darko Bodul, kunne sparke den ind i det tomme mål.

Det var iøvrigt første gang nogensinde, at en østrigsk spiller scorede i Superligaen.

Trods flere chancer kom der ikke flere mål i første halvleg, men otte minutter ind i anden halvleg blafrede nettet igen.

Det var Nicolai Jørgensen, der lavede en et-to kombination med FCKs Superliga-debutant, den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen. Nicolai Jørgensen endte med at kunne passere Jesper Christiansen og score sit tiende sæsonmål for hovedstadsmandskabet.

Nicolai Jørgensen havde også både en fod og et hoved med, da FCK midtvejs i anden halvleg kom på 3-2.

Han spillede et-to med Cristian Bolaños, der løftede bolden tilbage til Nicolai Jørgensen, som headede bolden hen til en helt fri Claudemir, der midt for mål sendte sin første sæsonscoring i kassen.

I afslutningsfasen havde begge hold muligheder, men det forblev 3-2 til FCK, og dermed har sidste sæsons sølvvindere 50 point og et forspring på 12 point til sidste sæsons mestre, FCN, i toppen.

OB ligger på femtepladsen med 31 point.    

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu