FCM føler sig snydt for otte straffespark

11. marts 2013 21:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCM føler sig snydt for otte straffespark
Billede mangler

De i fodbolden så berømte små marginaler er vist ikke med ulvene fra Midtjylland i denne sæson. I mandagens uafgjorte kamp mod FC Nordsjælland følte Glen Riddersholm endnu engang, at hans mandskab blev snydt for et straffespark.

Det skete, da FCN-forsvareren Jores Okore i flere omgange gik hårdt til angriber Morten Duncan Rasmussen plus et skub i ryggen og en bold, hvor der måske var hånd på i feltet.

– Jeg ser et straffespark, vi igen ikke får. Det er nummer otte i denne sæson, og det kan godt lyde som noget klynk, men det er nu engang fakta. Så er Okore også heldig med, at han ikke får rødt i dag. Men samlet set skal vi også huske på, at Lössl redder et straffespark, og det er en tæt kamp hen af vejen. Men jeg ærgrer mig, for vi havde kvaliteterne til at vinde i dag, sagde Glen Riddersholm til TV 3 Sport 1 kort efter kampen, der endte 1-1.

Målmand Jonas Lössl snuppede et forsigtigt udført straffespark fra Nordsjællands Morten Nordstrand kort før pausen.

– Det var godt, det var dejligt at kunne hjælpe holdet med at tage et straffespark. Jeg er bare pisse ærgerlig over, at vi ikke vinder. Vi var det bedste hold i dag, sagde han til tv efter kampen.

– Rent energimæssigt og attitudemæssigt var vi det bedste hold. Derfor synes jeg vi fortjener alle tre point, understregede han.

Kampens mål blev sat ind af Uffe Bech, FCN, mens topscorer Mads Albæk sørgede for hjemmeholdets mål. Pointhøsten varmer, men Glen Riddersholm ærgrer sig over, at de ikke snupper alle tre point.

– Vi løfter os gevaldigt som hold. Vi leverer en stor indsats mod de danske mestre og spiller med stor risiko og jeg synes, vi på en god anden halvleg bliver belønnet med et point. Jeg ærgrer mig over, at vi ikke får tre. Det synes jeg vi skaber chancer til og har mulighederne for, lyder det fra FCM-træner Glen Riddersholm.

FC Midtjylland ligger efter mandagens kamp nummer syv i Superligaen. Næste runde venter Brøndby på Brøndby Stadion.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu