FCM-træner: En vital sejr

2. marts 2013 19:50 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCM-træner: En vital sejr
Billede mangler

Det var en glad og smilende Glen Riddersholm, der mødte pressen efter FC Midtjylland havde vundet Superliga-bundopgøret mod Sønderjyske.

 

– Sejren er af vital betydning, sagde han og tilføjede:

– Men vores spil var langt fra optimalt. Jeg tror, det skyldes nervøsitet. Havde vi tabt, havde vi ligget rigtig skidt. Nu vandt vi, og pludselig ser tingene lysere ud. Målsætningen i foråret er, at vi kommer ind i en sejrsstime, og så hurtigt som muligt når op på 40 point i tabellen. Det, tror jeg, er realistisk.

Glen Riddersholm uddelte efter kampen roser til især målmand Jonas Lössl og anfører Kristian Bak Nielsen.

– Jonas vendte tilbage i startopstillingen med en kanon-redning. Tillykke med det. Og Kristian leverede varen på midtbanen. Her bliver han en kæmpe gevinst for os, sagde Glen Riddersholm.

Uskarp Duncan

Før kampen var der stillet store forventninger til Morten Duncan Rasmussen, der i holdets træningskampe har scoret flere mål. Men mod Sønderjyske var skarpheden hos angriberen væk.

– Indrømmet. Spillet var ikke det bedste. Men hvad gør det, når bare vi vinder. Der kom tre point ind på kontoen takket være Petter Anderssons scoring. Det var det vigtigste, sagde Duncan, der er sikker på, at FC Midtjylland snart har erobret så mange point, at nedrykningstruslen forsvinder.

– Det er en stor kvalitet, at vinde på dage, hvor spillet fungerer knapt så godt. Succesen mod Sønderjyske skal følges op med ny sejr i næste runde, sagde han.

Tyveri ved højlys dag

Mens jublen var stor i FCM-lejren, hang Sønderjyskes spillere til gengæld med hovedet.

– Det er tyveri ved højlys dag, at vi taber, lød Tommy Bechmanns analyse, hvor han blandt andet fokuserede på den chance, han fik i dommer Claus Bo Larsens tillægstid.

– Den kan man vist godt kalde for ’halvstor, underdrev Tommy Bechmann, der i fri scoringsposition kanonerede bolden langt over målet.

– Nederlaget gør ondt. Jeg synes, at vi havde fortjent en bedre skæbne, sagde Tommy Bechmann.

Synspunktet blev bakket op af holdkammeraten Rasmus Hansen, som Sønderjyske før denne sæson har hentet i Randers.

– Det er jo det rene vanvid, at vi ikke får point med hjem. Men vi må kigge indad. Det var vores egen skyld, at det gik galt. For mit eget vedkommende skulle jeg naturligvis have scoret. Men da jeg fik chancen, mistede jeg koncentrationen, da Lössl kastede sig til den ene side, så målet i den anden var tomt. I stedet kiksede jeg for første gang nogensinde et straffespark. Det har jeg det naturligvis skidt med, sagde Rasmus Hansen, der nægter at tro, at Sønderjyske rykker ned.

– Vi spiller en god kamp mod FCM. Kan vi fortsætte ad det spor, ser tingene positivt ud, sagde Rasmus Hansen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu