FCN bekræfter Gytkjær-salg

23. januar 2013 14:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCN bekræfter Gytkjær-salg
Billede mangler

Christian Gytkjær forlader FC Nordsjælland for fremover at tørne ud for FK Haugesund. Gytkjær får en fire-årig kontrakt

 

Det har FK Haugesund til gengæld. De har skrevet en fire år lang kontrakt med den 22-årige dansker, der skal forsøge at hjælpe nordmændene til at forbedre sidste sæsons syvendeplads.

– Jeg har været glad for at være en del af FC Nordsjælland, hvor jeg har lært en masse gode mennesker at kende både i og omkring klubben. Det er ikke gået helt, som alle havde håbet, men jeg er glad for den måde, skiftet er kommet i stand og har kun gode ord at sige om FC Nordsjælland, som jeg ønsker al mulig held og lykke i fremtiden. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang i min nye klub, som jeg har et rigtig godt indtryk af. Jeg har fået en god start i norsk fodbold, og den håber jeg på at kunne følge op i Haugesund, siger Gytkjær til klubbens hjemmeside.

  

Sportsdirektør Jan Laursen understreger, hvor positive forhandlingerne med nordmændene har været. FC Nordsjælland sikrer sig en transfersum et halvt år før kontraktudløb samt en del af et eventuelt videresalg.

– Christian Gytkjærs succesfulde ophold i Norge i efteråret har givet ham mod på mere. Der har været stor interesse for ham i Tippeligaen. FK Haugesund var meget interesserede i at købe ham fri nu og her, så valget ikke været svært for hverken os eller ham, siger Laursen.

Christian Gytkjær nåede at spille 32 kampe for FC Nordsjælland og score seks mål.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu