FCN-ejer: Erklær jer konkurs, Brøndby

15. april 2013 09:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCN-ejer: Erklær jer konkurs, Brøndby
Brøndby hentede søndag den første Superligasejr - det skete mod OB. Arkivfoto.

Brøndby er inde i en meget sensitiv periode, hvor holdet på banen slås for at undgå nedrykning, mens ledelsen i kulissen har indledt jagten på millionerne i en ny aktieemission. Millioner, der skal give klubben mulighed for at undgå den konkurs, der længe har truet Brøndby.

 

Men nu opfordrer FC Nordsjællands ejer Allan K. Pedersen i stedet Brøndby til at gå den modsatte vej. Drop overlevelseskampen, gå konkurs og start forfra.

– Hvis jeg sad som investor, så ville jeg trække stikket, rykke ned og så få samlet stumperne og forhandlet de ting på plads, der skulle forhandles og så rykke op igen. De spiller gabende dårligt, og de har stort set lavet alle de ledelsesmæssige fejl, som man kan i fodbold, sagde Allan K. Pedersen i programmet Fodbold uden Filter på TV3.

Hvis Brøndby går konkurs, betyder det en tvangsnedrykning til Danmarksserien. Men det vil i følge Allan K. Pedersen bare give muligheden for at vasket tavlen ren.

– Dét ville jeg gøre for at få ryddet op og komme i dialog med Nordea og få løst tingene. Med de ting, man ser i medierne og i forhold til deres prospekt, så skal der komme mellem 50 og 100 millioner kroner, og så har man stadigvæk ikke sikret sig noget som helst i forhold til fremtiden, vurderede Allan K. Pedersen.

Brøndby har tidligere fastslået, at man minimum skal have 60 mio. kr. i kassen ved den igangværende emission, hvis klubben i første omgang skal reddes fra konkurs. Men der kræves flere penge, hvis driften skal sikres fremover.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu