FCN henter portugiser

31. januar 2013 10:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FCN henter portugiser
Billede mangler

FC Nordsjælland har torsdag præsenteret portugiseren João Duarte Vieira Pereira som ny spiller i klubben.

Den portugisiske defensivspiller tiltræder i klubben på en tre-årig aftale.

– Med tilkomsten af João Pereira føler jeg, vi står rigtig godt rustet i defensiven, hvor trænerteamet nu har flere forskellige muligheder, og så har vi også været proaktive i forhold til den interesse, der er for flere af vores forsvarssspillere. Endvidere har vi rigtig dygtige unge spillere fra egen ungdomssektor, der er klar til at tage kampen op, så både på kort og lidt længere sigt, er der meget spændende perspektiver og konkurrence om pladserne, siger FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen.

22-årige João Vierira Pereira kommer til klubben fra FC Sheriff i Moldova. Han har tidligere optrådt på det portugisiske U/21-landshold, og han ser frem til at spille for FC Nordsjælland.

– Alle portugisere kender til FC Nordsjælland på grund af Champions League, og fordi Sporting spillede mod dem. Det er en klub, der spiller positiv fodbold, hvor man gerne vil kombinere og spille bolden hurtigt rundt. Det har jeg set i Champions League, og det glæder jeg mig til at være en del af. Det er meget den samme form for fodbold, jeg er vant til fra mine mange år i Benfica og portugisisk fodbold, siger han.

Pereira kan dække flere pladser i defensiven, men betegnes primært som midtstopper. Han har tidligere været på kontrakt i Benfica, men også optrådt for andre portugisiske klubber.

Tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu