Hjulmand lover bedre spil

11. marts 2013 21:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hjulmand lover bedre spil
Billede mangler

Mandag aften lykkedes det FC Midtjylland at smide en skovlfuld grus i FC Nordsjællands normalt teknisk anlagte spil, da holdene spillede 1-1 på MCH Arena i Herning. Det skete med tunge tacklinger og en satset spillestil fra hjemmebanens ulve.

Cheftræner Kasper Hjulmand erkender, at hans holds skabelon blev ødelagt af et FCM-mandskab, der stod højt på banen.

– De smadrer en del af vores spil, men det åbner for andre muligheder. Vi scorer også på en af dem. De spiller ikke med nogen linje i bagkæden, og vi ved, at det kan munde ud i friløbere og store chancer meget hurtigt. Det er parolen. Det var en meget satset måde at spille på. Vi kunne have lukket kampen til 2-0, det er der ingen tvivl om. Når det ikke sker, så bliver det noget rod i anden halvleg. Vi får ikke truet dem nok og vores boldomgang kan blive meget bedre, sagde Kasper Hjulmand til TV 3 Sport 1 efter kampen.

Cheftræneren fortæller samtidig, at man kan forvente et løft i kvalitet fra Danmarksmestrene, når græsset bliver lidt grønnere.

– Der er stadig noget at gøre endnu. Men der er virkelig store kvaliteter på holdet, så bare vent, til foråret kommer, så skal vi nok have fået lagt på i kvalitet. Vi kommer til at spille endnu bedre end nu. Der er noget i støbeskeen, der er virkelig spændende spillere, der kan tilføre vores hold noget, forsikrer Hjulmand, der med andre ord ikke forventer at få sin taktik tacklet i stykker igen, når martskulden viger for varmen.

Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland møder næste gang AaB på udebane.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu