Federer jubler over Nadal-comeback

5. februar 2013 20:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Federer jubler over Nadal-comeback
Billede mangler

Den spanske grusspecialist stiller både op i double og single i den lille ATP-turnering Vina del Mar i Chile. Og Nadals comeback vækker stor glæde hos de øvrige verdensstjerner på ATP-touren.

Deriblandt Nadals evige rival Roger Federer, som er overbevist om, at spanieren hurtigt vil kunne drille de øverste på verdensranglisten, selvom først en knæskade og derefter en mavevirus altså har holdt ham væk fra tennisbanerne siden Wimbledon.

– Som jeg ser det, vil han stadig være lige så besværlig at besejre som altid. Jeg kan ikke vente på at se ham spille igen. Det forbedrer sporten, siger Roger Federer, der ikke selv stiller op i Vina del Mar.

Skotske Andy Murray er derimod lidt mere skeptisk, og han tror, at Nadal vil få det svært, når han nu igen skal i kamp. Ifølge Murray er en del af respekten og frygten for Nadal væk.

– I de første uger og måneder, hvor han er tilbage, må man tro, at folk ikke vil forvente, han er på sit højeste niveau. De (spillerne, red.) vil tro på, at de kan slå ham, siger Murray, som dog også tror på, at Rafael Nadal vil komme tilbage til den absolutte verdenstop.

– Vi må se, hvordan han klarer sig i de første turneringer, men han skal nok komme tilbage. Jeg forventer, at han vil blive på toppen i hvert fald i nogle år endnu, lyder det fra Murray, som – i lighed med Federer – ikke stiller op i Vina del Mar.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu