ANNONCE

Fejrede graviditet med en bombe på 36 kilo

23. april 2021 22:57 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet rykkede ud

Fejrede graviditet med en bombe på 36 kilo
Graviditeten blev fejret med et brag. Genrefoto.

En fest for at fejre en forestående fødsel førte til anmeldelser om et jordskælv, fordi der i forbindelse med annonceringen af barnets køn blev fyret så meget sprængstof af, at politiet blev tilkaldt. Det skriver The Guardian. 

Historien er fra USA, hvor det er blevet lidt af en tradition at holde en fest for at annoncere, om der er en lille dreng eller lille pige på vej til verden, men ifølge The Guardian har flere af den slags fester den seneste tid ført til politiudrykninger såvel som ulykker.

I denne seneste historie fra Kingston i staten Massachusetts blev det lokale politi kimet ned af bekymrede borgere, der tirsdag aften troede, at de var vidner til et jordskælv.

Politiet rykkede ud til et lokalt stenbrud, og her viste det sig, at der “blot” var tale om 36 kilo sprængstof, der var bragt til sprængning for at fejre en graviditet.

Ekstremt

Ifølge The Guardian var Sara Taglieri, der er nabo til stenbruddet, en af dem, der virkelig fik fejringen, og eksplosionen, at føle.

– Den væltede billeder ned af vores vægge. Jeg er tilhænger af lidt sjov i gaden, men det her var ekstremt, siger Sara Taglieri, ifølge The Guardian, til et lokalt nyhedsmedie.

Politiet har efterfølgende været i kontakt med en mand, der fortæller, at det var ham, der købte krudtet og bragte det til sprængning. Det er usikkert, om manden bliver sigtet i sagen.

Ifølge The Guardian har det lokale politi valgt at se humoristisk på sagen. Politiet har til amerikanske NBC Los Angeles meddelt, at man har set en video fra fejringen, og eksplosionen og konstateret, at der er en dreng på vej til verden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu