ANNONCE

Fem anholdt efter skyderi

3. august 2020 09:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

To skudepisoder på Brøndby Nord Vej har fundet sted med få dages mellemrum.

Fem anholdt efter skyderi
Københavns Vestegns Politi var natten over til stede i Brøndby, hvor der var blevet affyret skud. Foto: Local Eyes

Efter en skudepisode i Brøndby søndag aften er fem personer blevet anholdt, oplyser Københavns Vestegns Politi mandag morgen på Twitter. Skuddene blev affyret ved Brøndby Nord Vej, og du kan se billeder fra stedet længere nede i artiklen.

Se video hos Local Eyes

Omkring midnat bekræftede en vagtchef i politikredsen, at episoden havde fundet sted.

– Vi har fået en anmeldelse om skud derude fra området, og vi kan bekræfte, at der er affyret skud, men ingen personer er kommet til skade i den forbindelse, sagde vagtchefen.

Politiet afspærrede et stort område omkring Brøndby Nord Vej og Brøndbyøster Station.

– Vi efterforsker lige nu og er i gang med at få samlet trådene. Vi har afspærret et større område, som vi er i gang med at eftersøge, sagde vagtchefen.

På Twitter skriver politikredsen, at der ikke vil blive givet yderligere oplysninger om sagen, mens det vurderes, om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dog vil ordensmagten gerne høre fra vidner, der kan henvende sig på telefonnummer 43 86 14 48.

Torsdag aften blev der ligeledes affyret skud på samme sted, hvor ingen heller blev ramt. Det vides ikke, om de anholdte også mistænkes for at stå bag denne episode.

Newsbreak.dk har modtaget billedmateriale fra Hvissinge ved Glostrup, hvor der sent søndag og natten til mandag var en større politiaktion i gang. Det er ikke uvist, om denne aktion har noget med skudepisoden i Brøndby at gøre – og politiet vil ikke kommentere det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu