ANNONCE

Fem børn dræbt: Bedøvet og kvalt

4. september 2020 18:12 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Ritzau Info

Obduktion på fem børn viser tegn på kvælning og bedøvelse. Den 27-årige mor forsøgte selvmord.

En obduktion viser, at de fem børn, der er fundet døde i en lejlighed i den tyske by Solingen, formentlig blev kvalt.

Inden kan de være blevet bedøvet, oplyser anklagemyndigheden fredag eftermiddag.

Den 27-årige mor til børnene kræves fængslet af anklageren.

Medtaget mor anholdt

Den 27-årige kvinde forsøgte efter alt at dømme at begå selvmord ved at springe ud foran et gennemkørende tog på banegården i den tyske by Düsseldorf. Med sig ville hun have taget historien om en ufattelig tragedie.

Samme eftermiddag blev fem af kvindens børn – alle under 10 år gamle – fundet dræbt i familiens lejlighed i byen Solingen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Politiets efterforskere arbejder ud fra teorien, at moderen står bag drabene. En enkelt søn på 11 år lever.

Ifølge magasinet Der Spiegel havde kvinden taget ham med til Düsseldorf, og det har formodentlig reddet hans liv. Han opholder sig hos familie, der passer på ham, forklarer Nordrhein-Westfalens indenrigsministerium.

Lys i vinduet

Byens borgmester Tim Kurzbach var ifølge det tyske magasin selv inde i lejligheden, hvor de fem børn blev fundet ved 14-tiden torsdag. Han ville med egne øjne se den tragedie, der har ramt hans by som et lyn fra en klar himmel.

10 minutter blev det til. Mere kunne han ikke klare. Kurzbach er selv forælder.

Senere skriver borgmesteren et opslag på Facebook, hvor han beder alle indbyggere i byen sætte lys i vinduet og skænke tragediens offer en tanke. “I dag er en sorgens dag for hele Solingen”, skriver han.

En kniv i hjertet på byen

Solingen, som ligger cirka 35 kilometer fra Düsseldorf og har cirka 160.000 indbyggere, er især kendt for at være hjemsted for adskillige verdenskendte knivfabrikanter som eksempelvis Zwilling og Wüsthof.

Tragedien har ramt byen som et knivstik i hjertet, og alle de forbipasserende og beboere, tyske medier har talt med, er rystede og forfærdede. Alle som en stiller de spørgsmålet hvorfor? Det er der umiddelbart kun en, der kan svare på. Hun er i kritisk tilstand efter det fejlslagne selvmordsforsøg.

En talskvinde fra politiet bekræftede allerede torsdag, at der er kontakt med børnenes far.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu