ANNONCE

Fem dumme gemmesteder til husnøglen

2. maj 2021 11:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kan være smart at gemme en ekstra husnøgle, men det kræver, at du tænker længere end tyven gør.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

For rigtige mange danskere er det med at huske nøglen noget nær det nemmeste i hele verden, men af og til sker det, at man kommer afsted uden sin husnøgle eller mister den gennem dagen.

Derfor har mange danske hjem også parkeret en ekstranøgle et hemmeligt sted for alle andre end hjemmets beboere, men selvom en nøgle kan synes godt gemt væk, så er det langt fra altid tilfældet.

De fleste ved nok, at tyve er kreative, har set rigeligt med film – og derfor kan det at gemme en ekstra nøgle vise sig at være en rigtig dårlig idé.

Newsbreak.dk har tidligere beskrevet emnet, hvor Bolius’ fagekspert Tine R. Sode kan det svare sig at gemme nøglen et uventet sted og flytte rundt på den med jævne mellemrum.

Det vil – alt andet lige – gøre det svære for indbrudstyvene.

– Jeg kan råde til, at man generelt forsøger at være kreativ, når man gemmer sin nøgle. Men det er selvfølgelig vigtigt, at fantasien ikke får lov at flyde i et omfang, så det både bliver umuligt for tyvene og for ejermanden at finde nøglen igen, siger Tine R. Sode.

Hos Brinks Home, der beskæftiger sig med at sikre hjem i USA, er rådet klar. Man skal lade være med at have nøglen tæt på hoveddøren, da det er her, at 33 procent af alle indbrudstyve finder vej ind i hjemmet.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu