ANNONCE

Fem gode råd til julegaveræs på nettet

17. december 2011 07:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fem gode råd til julegaveræs på nettet
Billede mangler

Det er ved at være sidste chance for at kunne klikke sig til de billige julegaver før nettet. Tre ud af fire danskere køber gaverne på nettet, fordi det er nemt – og billigt.
Gaver fra nettet er redningen for rigtig mange juletravle danskere. Her er 5 gode råd fra pricerunner til, hvordan man finder de gaver, der leveres hurtigst, sikrest og billigst.
1) Tjek priser
Skal ungerne have en Nintendo 3DS kan du spare f.eks. 850 kroner ved at handle rette sted. Tjek prisen og leveringstiden på eksempelvis PriceRunner.dk.
2) Se efter e-mærket
Når du har fundet den rigtige julegave til den rigtige pris, er det vigtigt at tjekke, om du har med en seriøs netbutik at gøre. En e-mærket netbutik er godkendt og underlagt en løbende kontrol.
3) Julegavebytning
Ifølge loven har du 14 dages fortrydelsesret, men mange af e-mærkede netbutikker vælger at forlænge fortrydelsesretten eller tilbyder at bytte julegaver helt frem til januar 2012. Vær opmærksom på dette.
4) Få gaven pakket ind

Mange netbutikker leverer dine julegaver indpakket i fint glanspapir med kulørte bånd som i de almindelige butikker. Ja, tak… i ugen op til jul!
5) Kan du stole på leveringstiden?

Garanterer netbutikken, at julegaven når frem i tide til at blive lagt under træet juleaften? Husk at tjekke netbutikkens ekspeditionstider. Op til jul gælder ekspeditionstiderne ofte ved bestilling inden en given dato.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu