ANNONCE

Fem mobiler der var seje – da de blev lanceret

18. september 2019 19:54 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Mobiltelefonen er for mange blevet en tro følgesvend i livet.

Hvis du ikke stadig er fanatisk omkring din mobiltelefon, så har du helt sikkert været det igennem tidens løb.

Det kan være, at du ville have den sidste nye telefon med godt kamera eller en telefon, der kunne klappe sammen.

Gennem tiden har der været et utal af trends indenfor mobiltelefoner, men der er nogle af de historiske mobiler, der har vækket lidt mere genklang end så mange andre.

Hvem husker for eksempel ikke, da man kunne spille ‘Snake’ på sin Nokia 3310 eller, da de første telefoner kom med et kamera, der kunne vende rundt.

De teknologiske landvindinger har gjort, at man i dag nærmest kun tænker på smartphones med touchskærm, men før i tiden har telefoner altså været så meget mere – og vejet så meget mere end de gør nu.

I videoen over artiklen kan du tage et dyk ned i arkivet og blive mindet om de telefoner, der engang var toppen af poppen, men i dag synes kluntede og som en ting fra stenalderen.

Kan være farlige

Men selvom mobiltelefoner i dag er allemands eje og mere eller mindre hele tiden er indenfor en armslængde, så er det faktisk ikke altid så godt for os.

Tidligere i år har Newsbreak.dk skrevet historien om, hvordan telefoner afgiver farlig stråling – samt hvilke der er de værste syndere.

Præcis hvilke længerevarende effekter, der er af stråling, vi udsætter os selv for i dagligdagen ved man endnu ikke meget om – og Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor at man går ud fra et forsigtighedsprincip.

Styrelsen anbefaler blandt andet, at man ikke sover med sin telefon ved siden af hovedet, at man bruger headset, at man i videst muligt omfang SMS’er i stedet for at tale .

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu