ANNONCE

Fem små detaljer du måske har overset i Harry Potter-filmene

3. september 2019 17:22 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Man skal holde alle sanser åbne, når man ser Harry Potter filmene. De er nemlig spækket med små detaljer, man nemt misser.

At Harry Potter serien, der er skrevet af J.K. Rowling, er ekstrem populær, både i bogform og som film, står på ingen måde til diskussion. Den første bog, “Harry Potter og De Vises Sten”, udkom den 26. juni 1997 og siden er yderligere seks bøger samt et skuespil kommet til.

Til sammen har  bøgerne solgt over 500 millioner eksemplarer, hvilket gør serien til alletiders mest solgte. Alene den sidste af de oprindelige bøger, “Harry Potter og Dødsregalierne”, solgte i nærheden af 11 millioner eksemplarer i USA indenfor de første 24 timer efter udgivelsen.

Historiernes fantasifulde verden er desuden blev dramatiseret i form af et skuespil, “Harry Potter og Det Forbandede Barn”, der er blevet til på basis af et manuskript skrevet i samarbejde med J.K. Rowling. Stykket havde premiere på Palace Theatre i London den 30. juli 2016.

De syv oprindelige bøger er resulteret i serie på otte film udgivet af Warner Bros og også disse er gedigne successer, som bliver set igen og igen af de mange millioner fans. Men Spørgsmålet er om fansene har fået alt med fra filmene. De er nemlig spækket med små detaljer og hint, som man skal holde sig aldeles vågen for at fange. Ved du for eksempel, at bøgerne er med i en af filmene?

Hvad de små detaljer og hint ellers handler om, kan man se i videoen over artiklen.

 

 

 

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu