ANNONCE

Fem unge får fængselsstraffe for ‘spøg’

29. april 2021 18:15 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Retten mente, det var noget mere alvorligt end som så

Fem unge får fængselsstraffe for 'spøg'
Maskerede tvang de den 16-årige ind i en bil. Foto: Colourbox.

Fem unge mænd på 16 år, 18 år, 18 år, 23 år og 25 år blev ved retten i Kolding i dag dømt for at have frihedsberøvet og udsat en ung mand på 16 år for ulovlig tvang, vold og trusler.

De mente, det var en spøg, de lavede med den 16-årige, som de kendte i forvejen.

For det idømte retten fire af de unge fem måneders betinget fængsel og den femte, der på gerningstidspunktet var 23 år, fik seks måneders betinget fængsel, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Sagen kort:

Onsdag den 21. oktober 2020 omkring klokken 20.00 blev den 16-årige tvunget ned i en bils bagagerum af to maskerede mænd i Fredericia, da han var på vej til træning.

– Der er tale om en meget grov spøg, hvor en ung mand bliver tvunget ned i et bagagerum, kørt af sted i en bil, taget ud af bilen og ført ind i et skovområde af maskerede mænd, mens de taler gebrokkent engelsk til ham, sagde vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi i forbindelsen med anholdelsen.

Han blev kørt væk og senere taget ud af bilen og ført ind i et skovområde af de maskerede mænd, mens de talte gebrokkent engelsk til ham.

“En spøg”

De fem mænd har efterfølgende forklaret, at de gjorde det som en spøg. Alle involverede er fra Fredericia-området.

– Det er selvfølgelig en lettelse for den 16-årige mand, men inden det har episoden jo fremstået virkelig for ham, og han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen, sagde Frede Nissen.

Én af de unge modtog sin dom og de andre fire udbad sig betænkningstid.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu