Ferdinand melder afbud til VM-kampe

18. marts 2013 14:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ferdinand melder afbud til VM-kampe
Billede mangler

Rio Ferdinand skulle have spillet for det engelske landshold igen for første gang siden juni 2011, men nu har midterforsvareren fra Manchester United meldt afbud til kampene mod San Marino og Montenegro.

 

Landstræner Roy Hodgson bekræfter, at han har haft et møde med Ferdinand, der fastslog, at han fortsat gerne vil spille for landsholdet.

– Jeg er skuffet over, at Rio ikke kan spille, men på grund af en detaljeret træningplan og et lægeligt planlagt program, som han må følge, er det ikke muligt.

– Jeg er imidlertid glad for, at Rio ringede og ville mødes. Det var vigtigt for mig at høre det personligt fra ham, hvordan han må passe på sin krop mellem kampene.

– Jeg ser frem til at udtage ham til landsholdet i fremtiden.

United-forsvareren og Hodgson har tidligere været på kant. Således fravalgte Hodgson Rio Ferdinand til EM sidste sommer til fordel for John Terry, som havde været den ene del af en grim racisme-sag med Rios lillebror Anton.

Derfor kan Rio Ferdinands afbud godt tolkes som en tak-for-sidst til Hodgson, men det er snarere et udtryk for, at hans loyalitet ligger hos Alex Ferguson snarere end hos en landstræner, som United-veteranen ikke føler, at han skylder noget som helst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu