Ferguson langer ud efter Mancini: Sådan noget vrøvl!

13. april 2013 15:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ferguson langer ud efter Mancini: Sådan noget vrøvl!
Billede mangler

Manchester Uniteds overlegenhed i ligaen forudsager, at de andre hold mister troen på sig selv, og dermed ikke spiller op til deres bedste mod United. Det mener Roberto Mancini, der er manager hos lokalrivalerne i Manchester City, men den teori tror Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, ikke på.

 

– Det er total vrøvl. Måske søger han sympati eller noget i den stil. Alle erkender engelsk fodbold som den mest ærlige fodbold i verden, og sådan har det været i mange år, siger Ferguson ifølge Skysports.

Ferguson, der har været manager i Manchester United siden 1986, mener, at lige meget hvilket hold, de spiller imod, så kæmper modstanderen altid alt, hvad de kan.

– Da vi spillede hos Norwich, var deres kantspillere fænomenale. De løb 100 kilometer. Det symboliserer Premier League. Hos Reading troede jeg, vi ville tabe, da det blev 3-2. Disse hold har 3000 fans med på udebane. Selvfølgelig kommer de til Old Trafford og gør deres bedste, siger Ferguson.

Premier League-tabellens etter, Manchester United, har lige nu 12 point ned til Manchester City, som er nummer to. Der resterer seks runder af Premier League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu